wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna1 » Polityka prywatności
Producenci
Nasze hity
Modlitewnik-Za kapłanów

Modlitewnik-Za kapłanów 3,80 zł brutto3,62 zł netto

MOJŻESZ-książka + DVD

MOJŻESZ-książka + DVD 29,99 zł28,90 zł brutto27,52 zł netto

Figurka Serce Pana Jezusa-Duża 40 cm

Figurka Serce Pana Jezusa-Duża 40 cm159,90 zł149,90 zł brutto121,87 zł netto

Ikona Matka Boża Nieustającej Pomocy

Ikona Matka Boża Nieustającej Pomocy 124,50 zł brutto101,22 zł netto

Figurka Anioła 20 cm JB 45

Figurka Anioła 20 cm JB 4554,00 zł49,00 zł brutto39,84 zł netto

Różaniec-bransoletka na rekę 03

Różaniec-bransoletka na rekę 039,90 zł brutto8,05 zł netto

KONTAKT
Biuro Obsługi Klienta


Telefon 660-130-800

Pracujemy w godz. 9.00-16.00
W soboty 9.00-11.00
Koszty dostawy
alt

Polityka prywatności


Sklep zbiera informacje zawarte w plikach cookies, które są plikami tekstowymi.
Piki te nie zachowują żadnych danych personalnych, używane są w sposób anonimowy w celu ocenienia realnego zainteresowania serwisem na stronach sklepu.
Pliki Cookies służą do wymiany informacji pomiędzy Sklepem a Użytkownikiem, co w znacznym stopniu ułatwia dopasowanie oferty
do oczekiwań i preferencji każdego Użytkownika Sklepu.
Klient decyduje o stosowaniu plików cookies. Przeglądarki internetowe często domyślnie mają ustawioną możliwość instalowania tych plików na urządzeniu końcowym Klienta, który w każdym czasie może dokonać zmiany ustawień.

Sklep informuje, iż wyłączenie przez Klienta możliwości korzystania z plików Cookies może wpłynąć na funkcjonalności dostępne
w Sklepie.

 Zakres przetwarzanych w zbiorze danych o osobach:
- nazwiska i imiona,
- adres zamieszkania lub pobytu,
- numer Identyfikacji Podatkowej (w przypadku firm),
- numer telefonu,
- adresy poczty elektronicznej,
- informacje o numerach IP komputerów.

Powierzone dane osobowe są przechowywane i zabezpieczone zgodnie z zasadami określonymi w obowiązujących przepisach prawa
oraz zostały zgłoszone do bazy Generalnego Inspektora ds. Ochrony Danych Osobowych.

 

W związku z wchodzącym w życie w dniu 25 maja 2018 rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady Unii Europejskiej 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (dalej: „Ogólne Rozporządzenie” lub „RODO”) oraz opinią polskiego Generalnego Inspektora Ochrony Danych Osobowych oraz polskimi przepisami regulującymi ochronę danych osobowych przekazujemy ważne informacje dotyczące Państwa subskrypcji w naszych newsletterach oraz ochrony Państwa danych osobowych.

W ŚWIETLE POWYŻSZEGO PRAGNIEMY POINFORMOWAĆ PAŃSTWA , ŻE : • Administratorem Twoich danych osobowych jest WIK-ART Edyta Krasowska ul. Lipowa 38, 21­-560 Międzyrzec Podlaski wpisany do rejestru Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej, prowadzonego przez Ministra Rozwoju, posiadający, NIP 5381549090, REGON 361437326,
Z Administratorem można się kontaktować pisemnie , za pomocą poczty tradycyjnej na adres : WIK-ART Edyta Krasowska ul. Lipowa 38, 21­-560 Międzyrzec Podlaski lub drogą elektroniczną : kontakt@sklepnazaret.pl
Podane przez Ciebie dane osobowe przetwarzane będą w celach: o marketingowych i promocyjnych dotyczących usług oferowanych przez nas. o Działamy na podstawie Twojej zgody.
Nikomu nie będziemy przekazywali Twoich danych. Twoje dane będziemy przechowywać aż do czasu wycofania Twojej zgody. • Masz zawsze prawo dostępu do danych, możesz je sprostować. Możesz też zawsze sprzeciwić się przetwarzaniu przez nas Twoich danych. • Jeśli chcesz, przeniesiemy Twoje dane do innego podmiotu. • Możesz również w każdym momencie cofnąć udzieloną nam zgodę. • Masz prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych. • Podanie przez Ciebie danych nie wynika z żadnego obowiązku prawnego - jest dobrowolne. • W odniesieniu do Twoich danych nie następuje zautomatyzowane podejmowanie decyzji (profilowanie).
Do realizacji zamówienia Administrator danych może udostępnić dane osobowe klienta podmiotom zewnętrznym, które są wymagane do realizacji zamówienia, czyli: firmom kurierskim (GLS, DPD, UPS, DHL, Poczta Polska, InPost), oraz firmom rozwijającym oprogramowanie sklepu internetowego. Ilość przekazywanych danych w tych przypadkach jest ograniczona do wymaganego minimum.


Przejdź do strony głównej
Oprogramowanie sklepu shopGold.pl